Posted in Buurderij Zele, Verkoop

Op woensdag 26 juni meert de vissersboot van Pintafish aan!

Jawel we zijn wederom begonnen aan de laatste verkoop voor juni en dat gaat samen met de komst van Pintafish. Hou rekening met het feit dat ze pas terug aanmeren eind augustus!

ZoeteBredero is ook van de partij en dit voor de laatste keer, zij kan Buurderij Zele niet meer combineren met haar andere activiteiten. Jammer want Gerda heeft heel lekkere producten. Sla dus nog een voorraadje in! Gerda veel succes met je verdere bezigheden.

Het is ook de laatste kans voor dit seizoen om ons Belgisch (wit)goud van de lente te bestellen, de asperges! Normaal steken ze maar tot 24 juni om de planten erna te laten rusten, maar mits het maar zo weinig scheelt maakt Gert een uitzondering voor ons en wil ons nog laatste keer van asperges voorzien! Je kan ze ook geschild rauw invriezen. Als je ze wil bereiden, doe je ze dan bevroren in kokend water zodat ze hun sap niet verliezen.

Tot woensdag 26 juni?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *