Posted in Buurderij Zele, Verkoop

Verse Vis op de Buurderij op 16 oktober

Het is weer de tijd van de maand om de vissersboot aan te meren.
Nieuw: 4 soorten mosselen om te stomen.
We nemen de info uit de mail van Pintafish volledig over onderaan dit bericht.

Verder is ook onze geitenboer terug van de partij, alsook heerlijke Deirremonse kafé, en voor de échte (uitgeweken) Deirremonnenairs : der is der uk van t peird.

Tot woensdag 16 oktober ?

———– MOSSEL INFO ———–
De mosselen van Neeltje Jans zijn bij onze klanten ondertussen wel bekend. Ze komen recht uit de Zierikzee en dragen het Zeker Zeeuws label zodat u zeker bent dat ze in Zeeuwse wateren zijn opgegroeid en niet na een korte vakantie in Zeeland als Zeeuwse mosselen verkocht worden. De kwaliteit is dan ook uitstekend.
Naast het klassieke aanbod van Jumbo mosselen en Extra mosselen (kleiner, maar met relatief meer mosselvlees) in verpakkingen van 1kg heeft Neeltje Jans iets nieuws uit gebracht.
Vanaf nu zijn er ook stoom-mosselen verkrijgbaar! Ze zijn verpakt per 500gr en kunnen gewoon in de microgolf opgewarmd worden. Wat veel mensen niet weten is dat mosselen eigenlijk helemaal niet gekookt worden, maar gestoomd. Deze stoom kan je ook in een microgolf creëren. Bovendien is de verpakking biologisch afbreekbaar
De mosselen worden met groenten en andere ingrediënten in de bakjes samengevoegd en daarmee kan je ‘panklare’ mosselen maken. Er zijn 4 verschillende smaken verkrijgbaar: Naturel, Roquefort, Witte wijn crème en Marinière.
We kopen ze aan in trays van 4 stuks. Daarom hebben we besloten om de Naturel en Witte Wijn Crème per stuk van 500gr aan te bieden, maar de Roquefort en Marinière enkel per tray van 4st (2kg). U kan ze uiteraard nog steeds per 500gr klaar maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *