Posted in Buurderij Zele, Verkoop

Eerste verkoop van maart is geopend!

Hallo iedereen,

Wat heeft jouw voorkeur voor jouw maaltijden: ingrediënten die gans de wereld rond hebben gereisd of producten recht van bij de boer of producent? Bij Buurderij Zele weet je dat ze dagvers zijn en mocht je vragen hebben dan kan je deze op de Bijeenkomst steeds aan de boer/producent stellen.

De kippen van Lode zijn goed in de leg en hij vroeg ons zijn scharreleitjes in de kijker te zetten. Zijn kipjes lopen vrij tussen de struiken en bomen om de velden onkruidvrij te houden, wat wil je nog meer…

Kim’s Kickles is opnieuw van de partij met haar ambachtelijke ketchup en pickles zonder chemische toevoegingen.

Broeder Gino van Monasterium Kloosterwinkel is er ook naar maandelijkse gewoonte. Dit met hun notenlikeur, mosterd, azijn en honing. Mits het voor onze imker niet meer rendabel was om te komen, is Gino ook de enige producent voor honing.

Carlos koffie staat in verkoop met haar siropen, thee en koffie (bonen en gemalen) naar 2-wekelijkse gewoonte. Zij nodigen jullie ook graag uit in hun Branderij op 15 maart. Jullie krijgen dan een rondleiding en kunnen nadien proeven van een verfrissende ice-tea.

Tot woensdag 4 maart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *