Posted in Buurderij Zele, Verkoop

Lente-Bijeenkomst is geopend!

Onze lente-bijeenkomst is bij deze geopend! Lente-Bijeenkomst betekent dat er uitgedeeld wordt, dit maal delen we limonades van Ritchie uit. Daarnaast ga ik ook zorgen voor pannenkoeken met gietstroop of honing.

Dat het zonnetje zich steeds vaker begint te laten zien, werkt motiverend voor de lenteschoonmaak maar ook om van de ontluikende natuur te genieten. Het is ook de periode dat het fruit begint uit te lopen en binnenkort in de bloesems staat, dat Gert een tandje bijsteekt om zijn velden te vullen met nieuwe groentjes voor de lente en zomer. We wachten ook in spanning af naar het goud van de lente, de asperges… Bij de veehouders is het de tijd van de kalfjes en lammetjes.

Zondag 15 maart is het opendeur bij onze koffiebrander Carlos Koffie. Jullie kunnen daar genieten van een rondleiding en een proevertje, en dit tussen 14u en 17u, Steenkaaistraat 9, 9200 Dendermonde. Je kan tevens deze week hun producten bestellen bij ons.

En wat smaakt er super bij een koffie of thee? Jawel een heerlijk ambachtelijke praline of 2 van Chocolatier Daan. Hierna komt hij terug bij onze Paasbijeenkomst van 8 april.

Tot woensdag 18 maart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *