Posted in Buurderij Zele, Verkoop

Laatste afhaling maart is geopend!

Beste buren,

Door de huidige situatie kunnen we moeilijk van een Bijeenkomst spreken, dus hanteren we tijdelijk de term afhaling, die meer de lading dekt.

In deze tijden van Corona, waarin grote delen van de maatschappij stil liggen, gaan wij en onze boeren en producenten gewoon door. Zij doen door omdat ze het financieel meer dan nodig hebben na de vele tegenvallers de laatste jaren, hittegolven stormen en nu dit. Het water staat hun dus aan de lippen. Natuurlijk nemen ze net als wij enkele veiligheidsmaatregelen…

Voor de weerstand een boost te geven daar is het appel-gembersap van Lode van De Seepscherf ideaal voor.
En in deze tijden dat we onze handen extra veel moeten wassen met water en zeep zijn de natuurlijke zeepjes van Karine van Olefacio of een eucalyptuskaars om je luchtwegen open te maken.

Opgelet dit zal ook de laatste bijeenkomst zijn met de winteruren, vanaf april schakelen we over naar onze zomeruren.

Hou jullie allen gezond en draag goed zorg voor elkaar! Tot woensdag 25 maart?


We begrijpen dat het coronavirus COVID-19 voor ongerustheid en onduidelijkheid zorgt. We willen benadrukken dat wij er alles aan doen om te blijven voorzien in jullie lokale voedselvoorziening rechtstreeks van de Boer.

Boeren & Buren werd opgericht met wederzijds vertrouwen en een persoonlijke band als basis bij het opzetten van veerkrachtige voedselsystemen. Nu breekt een belangrijke periode aan om samen naar deze principes te handelen. Lokaal, eerlijk en solidair kopen wordt belangrijker dan ooit!

We zijn er zeker van dat we met ieders begrip en gezond verstand deze moeilijke situatie kunnen overwinnen en kijken ernaar uit om zo snel mogelijk terug te keren naar het normale leven met de Buurderijen als een moment van ontmoeting en gezelligheid.

Boeren en Buren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *