Posted in Buurderij Zele, Verkoop

Ons aprilvisje is geopend en het is geen grapje!

Hallo iedereen,

Ik ben zo blij te zien dat er in deze moeilijke tijden van quarantaine zoveel nieuwe mensen Buurderij Zele komen ontdekken. Bedankt ook uit naam van onze boeren en producenten die nu superhart maar met heel veel enthousiasme en liefde proberen alles tijdig te bereiden en of telen. Want het is niet eenvoudig om nu seizoensarbeiders te vinden.

Naast de basisingredi├źnten groenten, fruit, brood, vlees en zuivel, hebben we deze week ook heel wat andere dingen in de aanbieding:
*Monasterium Kloosterwinkel: honing, mosterd, kloosterlikeur, azijn (maandelijks)
*Kim’s Kickles: ketchup en pickles zonder chemische toevoegingen (wekelijks)
*Ongenaerthoeve: belgische quinoa, bloem en meel en dit allemeel bio (2-maandelijks)
*Carlos Koffie: koffie bonen en gemalen, losse thee, theezakjes om de thee in te doen en paaseitjes die ze hadden aangekocht voor hun horecaklanten en nu hopen hier nog een afzetmarkt er voor te vinden. (normaal 2-wekelijks nu in tijden van de crisis wegens nog enige bron van inkomen wekelijks)

Voor de nieuwe mensen onder de buren: jullie kunnen zien dat het aanbod geen enkele week hetzelfde is. De basis is er wekelijks en dan zijn er nog producten die 2-wekelijks, maandelijks of 2-maandelijks komen. Het is dus leuk om het aanbod zeker op te volgen als je uitkijkt naar iets bijzonders. Normaal komt op 8 april Pintafish langs met heerlijke noordzeevis. Verwacht je niet aan de gekende soorten maar eerder de onbekendere soorten zoals rode poon en hondshaai. De vis is op de boot reeds diepgevroren dus zeker even vers als verse, maar dat is voor volgende week normaal.

Tot woensdag 1 april?
Belangrijk: aangezien de werkwijze soms snel wijzigt qua levering/afhaling, raden we aan om de mail van dinsdag goed te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *