Posted in Buurderij Zele, Verkoop

Mattentaarten en broodbakmixen gesignaleerd in onze Verkoop

De Verkoop van 15 april is bij deze geopend.
de Dag van de Geraardsbergse Mattentaart was voorzien op 19 april, maar helaas, dit kan niet meer doorgaan. Maar voor Buurderij Zele voelt het wel alsof we die dag kunnen vieren, ware het dan thuis, want Pascal Nevens komt weer langs met de enige echte Geraardsbergse Mattentaarten, gemaakt op ambachtelijke wijze.
Je kan (op de flan- en semoultaart na) de producten van hem invriezen om af en toe een taartje te kunnen eten.
Hou er rekening mee dat er normaal pas binnen 6 weken terug mattentaarten in het aanbod verschijnen.

NIEUW: Mooi Leven is sinds deze morgen een nieuwe Producent bij Buurderij Zele. In deze tijden van broodbakken thuis, zijn deze mengelingen een ware welkom.
Mooi Leven start met 2wekelijkse leveringen. Extra info over Patricia en haar producten, zie je onderaan deze email.

Voor de rest is het bij Gert wachten op de asperges. De eerste zijn er, maar onvoldoende om deze nu al in de Verkoop te plaatsen op dit platform. Eens ze er zijn, brengen we je op de hoogte.

Tot woensdag 15 april ?

——— MOOI LEVEN ————-
Mijn naam is Patricia Heyninck en ik ben orthomoleculaire voedingsdeskundige. Orthomoleculair wil zeggen de juiste voeding in de juiste lichaamscel brengen. In mijn praktijk zie ik vooral mensen met spijsverteringsproblemen, chronische klachten, diabetici, mensen met overgewicht en sportmensen. Deze cliënten begeleid ik meestal in een lekker eetpatroon rijk aan vezels en arm aan snelle koolhydraten. Hierbij merkte ik dat mensen het vooral moeilijk hadden bij het vinden van een lekker broodalternatief. Vanuit mijn orthomoleculaire kennis en mijn passie voor koken heb gezocht naar een volwaardig alternatief dat moest voldoen aan 3 voorwaarden nl.
1. Super lekker: er is voor elk wat wils met zijn 2 zoete varianten (rozijnen-notenbrood / dadel-gemberbrood) of 2 hartige (peterselie-ui-lookbrood / venkelbrood).
2. Snel: inhoud pakje in een kom, 4 eitjes (kan ook perfect met eivervanger) en 200ml water toevoegen. Eén minuutje roeren en mix kan in bakvorm. Na 35 minuten bakken in de oven tover je een heerlijk brood op tafel!
3. Gezond: alles wat spijsvertering kan belemmeren is geëlimineerd dus geen gist, broodverbeteraars en arm aan gluten. Het is rijk aan zowel oplosbare en onoplosbare vezels.
Door deze vezels (trage koolhydraten) zal je sneller een verzadigingsgevoel krijgen en worden energiedips vermeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *