Posted in Buurderij Zele, Verkoop

Laatste verkoop van april geopend!

Hallo iedereen,

Wat gaat de tijd toch snel, zelfs in deze Corona-tijden, ik open hierbij reeds de laatste verkoop van april.

We hebben weer heel wat in de aanbieding qua lokale, seizoensgebonden en duurzame ingrediënten voor een top weekmenu. Daarnaast zijn er ook onze zuiderse fairtrade producten van Oxfam Wereldwinkel die tevens duurzaam worden geteeld en geproduceerd.
En niet vergeten we moeten nog steeds veel onze handen wassen daarvoor zijn de zeepjes van Olefacio heel goed. Super handig en afvalarm. Of maak je het liever gezellig in huis met één van hun kaarsen? En om helemaal te genieten hebben we ook de nodige koekjes van Oxfam Wereldwinkels, pralines van Chocolatier Daan, koffie en thee van Carlos Koffie in de aanbieding.
Ga dus zeker eens op ontdekking in ons uitgebreide aanbod en hopelijk gezond en wel tot woensdag 29 april?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *