Posted in Buurderij Zele, Verkoop

Moederdag-verkoop is geopend!

Hallo iedereen,

Woensdag 6 mei vieren we bij Buurderij Zele alvast Moederdag! 

Olefacio heeft naast zijn vertrouwd assortiment ook nog 2 geschenkpakketten voor onze moeders in de aanbieding:

De ‘CAMPO DI LAVANDA’ geschenkdoos is als een wandeling tussen de lavendelvelden van de Italiaanse Bloemenriviera. 
De ‘GIARDINO DELLE ROSE’ geschenkdoos neemt je mee naar een van de mooie Ligurische valleien waar de groene heuvels vol staan met geurige rozen.

Naast de attenties voor moederdag kan je bij ons zoals gewoonlijk ook terecht voor duurzame, lokale en seizoensgebonden producten en de fairtrade producten van Oxfam Wereldwinkel om een heerlijk, gezond en gevarieerd weekmenu samen te stellen. Dit is toch niet onbelangrijk in deze corona-tijden waarin we in ons kot moeten blijven en daardoor veel minder bewegen. Al moet een koekje, chipje of chocolaatje heel af en toe wel eens kunnen.

Terug van weggeweest is Vegabites. Voor wie graag vegetarisch eet, zeker een aanrader.

Naast de vaste waarden zijn ook de producten van Monasterium Kloosterwinkel naar maandelijkse gewoonte weer in de aanbieding. Broeder Gino en zijn kloostergenoten bieden ons 3 soorten mosterd, kloosterlikeur, honing en 3 soorten azijn.

Hou het veilig en gezond, tot woensdag!

UPDATE:

Pintafish (volgende keer 3/6) mailde ons dat ze toch maar geen vakantie namen en dus mee in verkoop gaan. Zij hebben ook een stock in hun bezit van de biologische producten van onze zuiderboer Antonio Cardisio, namelijk olijfolie enz. Voor de duidelijkheid deze stock is al van voor de coronatijden dus geen risico voor besmetting langs die weg. Olijven, olijfolie enz heeft namelijk een lange houdbaarheid.
Ook Chocolatier Daan is terug in de verkoop. Naast zijn pralines heeft hij nu ook een moederdagchocolade in de vorm van een handtas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *