Posted in Buurderij Zele, Verkoop

Laatste verkoop mei is geopend!

Jawel dit wordt onze laatste verkoop voor de maand mei, wat gaat de tijd snel!

Olefacio heeft sinds kort naast haar natuurlijke kaarsen en zepen ook natuurlijke shampoobars en dit in verschillende geurtjes.

Kim’s Kickles breidt haar aanbod uit met ketchup groot formaat (0,5l), een surprise-pakket met pickles, ketchup en pony. Pony is een frisse-hoppige blonde pils, die je tevens ook apart kan verkrijgen.

En jawel het is ook weer tijd om onze voorraad ambachtelijke Geraardsbergse Mattentaarten, muffins, rijsttaart, semoultaart of flantaart in te slaan. Op de flantaart na is alles in te vriezen.

Zij die vorige week bestelden zagen deze info al in hun dinsdagse mail van ons. Voor de anderen, jullie kunnen van jullie berg leeggoed afgeraken. Zet het buiten in een zakje of doos met jullie rekeningnummer erbij dan betalen wij het jullie terug voor de producenten die geld geven voor leeggoed en regelen we het verder met de betreffende producenten. Dus eierdoosjes, flessen van sap en melk, potjes van pickles en ketchup, yoghurtpotten, potten van honing en mosterd, potjes van de kaarsen zijn welkom.

Tot woensdag 27 mei?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *