Posted in Buurderij Zele, Verkoop

De verkoop voor onze bijeenkomst van 17 juni is geopend!

Ikzelf en de boeren en producenten van Buurderij Zele willen jou graag danken voor het trouwe en massale bestellen tijdens de corona-crisis. We hopen tevens dat jullie dit ook massaal blijven doen nu de situatie geleidelijk aan weer ‘normaal’ wordt. Want voor onze boeren houdt het nu niet op, zij kunnen jullie steun altijd gebruiken. Via deze weg krijgen ze een eerlijke prijs voor hun producten en het harde werk dat zij leveren om deze voor ons te telen/produceren. En naast corona is er natuurlijk ook nog de klimaatcrisis waar de boeren heel veel extra werk en kosten door hebben: stormweer, de warmte, maar vooral ook de droogte en het gebrek aan water om hun gewassen te laten groeien. Kunnen onze boeren op jullie blijven rekenen?

Ga alvast ook eens op ontdekking in ons lokaal, duurzaam en seizoensgebonden aanbod aan groenten, fruit, vlees, vegi, sauzen, stropen, sappen, koffie, thee, zeep, kaarsen, fairtrade producten uit het zuiden via Oxfam, lokale bieren en wijn, brood,…

We zeiden dat 17 juni François Ongenaert ging komen met zijn biologische bloem, meel en quinoa door voorraadproblemen. Maar hij liet net weten dat het nog zeker 1 week later zal zijn, want de molen ligt stil voor reparaties en er is geen andere molen in de buurt die bio-gecertificeerd is en dat is natuurlijk een belangrijke voorwaarde om zijn producten bio te houden. Hopelijk raakt de molen dus tijdig herstelt zodat François zijn product de 24ste in de verkoop kunnen.

Tot woensdag 17 juni?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *