Posted in Buurderij Zele, Verkoop

Maandkalender Fruit en Groenten

🎄 MAANDELIJKSE KALENDER FRUIT EN GROENTEN (A4)
[PRE-ORDER –> VOOR DE BIJEENKOMST VAN WEEK 51 (16december)
Hoera, Boeren & Buren heeft nu een eigen seizoenskalender! Op deze kalender vind je niet enkel de groenten en fruit per maand terug, maar kan je ook verjaardagen of andere belangrijke momenten noteren (en niet enkel voor 2021!).

🎄 Deze duurzame kalender is een perfect kerstcadeau om je vrienden en familie te helpen om (seizoens)bewuster te eten. De winsten van deze kalender gaan integraal naar Rikolto. Deze non-profit organisatie werkt continue aan de toegankelijkheid van gezond voedsel, geproduceerd met respect voor het milieu, waar boeren een eerlijk inkomen aan verdienen, in België maar ook daarbuiten.

enkel te koop tot en met 30 november !
Foto: Boeren&Buren

⚠️ ENKEL DEZE WEEK TE BESTELLEN . De kalender zal u worden gegeven tijdens de distributie in week 51 ( 16 december), net op tijd om onder de kerstboom te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *