Posted in Buurderij Zele, Verkoop

Verkoop 9 december is geopend!

De winter en de feestdagen naderen. Vrijdag vernamen we in het nieuws dat we de feestdagen eigenlijk binnen ons eigen gezin moeten vieren, op 1 of 2 extra na, afhankelijk van de situatie. Dat is iets heel anders dan we gewoon zijn, maar laat dit ons niet weerhouden om er een sprankelend en hoopvol eindejaar van te maken. Mits wat creativiteit kunnen we zeker nog samen vieren met de vrienden en familie en deze in de bloemetjes zetten (dankjewel moderne technologie !).

Denk maar aan een lokaal geschenkje van op de Buurderij of je verrast hen met voor hen te koken (take away) met seizoensgebonden producten of je schenkt hen een cadeaubon van de Buurderij (deze van Buurderij Zele best vooraf bestellen zodat ik ze woensdag kan meebrengen).

Vanaf heden voorziet Lode ons naast zijn bio fruit, groenten en sap ook van meel en bloem. Deze producten zijn niet van hemzelf maar van een collega van hem. We hebben dus snel een vervanging gevonden voor François Ongenaert.

Voor zij die de kortingscode 677HT2YNH nog niet hebben gebruikt, kunnen deze nog altijd benutten om zo €5 korting te krijgen op een bestelling van minimum €30.

Mits kerst en nieuw dit jaar niet op woensdag vallen blijven wij tijdens de feestdagen gewoon open. Je kan dus tot de laatste moment bestellen voor je verse producten, zodat je deze kakelvers kan serveren ( enkel de geurige producten van olefacio zullen dan niet voorhanden zijn).

Tot woensdag 9 december?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *