Posted in Buurderij Zele, Verkoop

Onze Kerst-Verkoop is geopend!

Bij deze heb ik onze Kerst-Verkoop geopend.

Foto: Boeren & Buren

We kunnen maar in heel beperkte kring vieren, maar daarom niet minder gezellig. Bij Buurderij Zele kan je bijna alles vinden om van je Kerstfeest een mooi gezellig en lokaal feestje te maken.

Wijn en bubbels bij Oxfam Wereldwinkels, net als koekjes voor bij de koffie en thee van Carlos Koffie. Vlees, fruit, sappen en groenten vind je dan weer bij onze vaste waarden Hammes Hoevevlees, De Seepscherf en ’t Groenselof. Zoals bijvoorbeeld een heerlijke feestgourmet met grondwitlof en andere verse groentjes en misschien wel een gestoofd appeltje. 
Qua lokaal dessertje kan je terecht bij Keymeulen voor een ijsstronk. 

De nodige hygiëne zeepjes of een portie natuurlijk geurende kaarsen voor de gezelligheid vind je bij Olefacio.

Olefacio en Carlos Koffie hebben ook geschenkpakketten in de aanbieding voor mocht je iemand met iets lekkers lokaal willen verrassen.

NIEUW:  MAGIC-K is nieuw in ons aanbod. Zij bieden ons ambachtelijke kroketten zonder béchamel (voorgebakken of diepgevroren). Er zitten heel speciale combinaties bij, ideaal om te ontdekken tijdens de feestdagen.

OPGELET: de Broodstokerij is er niet op 30 december, voor oud naar nieuw bestel je gewoon je brood nu erbij, vries je het in, en haal je het er een paar uur vooraf weer uit.

Tot woensdag 23 december?
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *